mllogo

Werkwijze

Wij bouwen een open en duurzame relatie met zowel u als opdrachtgever als met de betrokken partners. Media Liaison neemt hierbij een spilpositie in waarbij u het werk uit handen wordt genomen en de beste kwaliteit krijgt tegen scherpe prijzen. Dit ziet u terug in onze naam en logo, de twee schijven, als ware het gestileerde handen die in elkaar schuiven verbeelden de samenwerking en verbintenis; de Liaison.

Printmanagement

Het doorlichten van uw huidige of nieuwe druk- en printproducties en het wegen van de relatie met uw leveranciers. We geven een duidelijk en helder advies, een scherp prijsniveau en indien gewenst verzorgen we de totstandkoming van de middelen.Wij selecteren de juiste leveranciers, begeleiden het inkoopproces en indien u wenst de gehele productie.

Communicatieadvies

Samen met vormgevers kijken we naar uw bedrijf en ontwikkelen een nieuwe communicatiestrategie, een huisstijl, een middelenmix en zorgen dat deze wordt gerealiseerd en in de markt wordt gezet.

Projectmanagement

Media Liaison begeleidt uw gehele communicatietraject van begin tot eind. Maar ook delen daarvan. En op een breed vlak. Van de realisatie van een nieuw logo, een huisstijl en brochure tot een uitgebreide beursstand, een consumer magazine en een website.

Partners

Media Liaison heeft uitstekende relaties in vele vakgebieden:

  • vormgevers en ontwerpers
  • (rotatie) drukkerijen
  • afwerkings / handlings en mailhuizen
  • fotografen, illustratoren, tekstschrijvers

Media Liaison is onafhankelijk van de bedrijven waar uw werk wordt ondergebracht.

Copyright© Media Liaison 2021